De BLAZE Community Games komen naar jouw club en we zijn op zoek naar de beste BLAZE-groep. Werk samen in drieën en strijd tegen elkaar in de heats om kans te maken op zowel de Nederlandse als de internationale finale van de BLAZE Community Games.

De ultieme test van tactiek en teamwork, waarbij iedereen een winnaar kan zijn.

Wat zijn de BLAZE Community Games?

In teams van drie gaat u de strijd aan met andere teams in de BLAZE Community Games Heats. Scoor als team punten door middel van minuten in de rode zone, reps en afstand. Elke keer dat je meedoet aan een heat wordt de score toegevoegd aan het nationale leaderboard.

Zodra de heats zijn afgesloten, worden de beste 10 teams uit heel Italië uitgenodigd voor de nationale finale bij David Lloyd Rotterdam op 18 mei. De winnaars worden vervolgens uitgenodigd voor de allereerste internationale finale op 8 juni bij David Lloyd Aravaca in Spanje.

Wie kan deelnemen

De BLAZE Community Games is voor iedereen toegankelijk. Als BLAZE bij je lidmaatschap is inbegrepen, doe dan vooral mee! Als je BLAZE nog nooit hebt geprobeerd, zelfs bij je eerste poging, zal je het fantastisch vinden en betrokken raken bij een team van gelijkgestemde Blazers.

Hoe neem ik deel

Om deel te nemen, boek je een plek in één van onze BLAZE Community Games Heats met je team via de app.

Moet ik in een team zitten

Je hebt een team van drie personen nodig om deel te nemen aan de BLAZE Community Games. Maar maak je geen zorgen, als je geen team hebt, praat gewoon met een van onze BLAZE-supervisors of onze BLAZE-instructeurs en we kunnen je koppelen aan andere Blazers en je voorbereiden op de BLAZE Community Games.

Hoe doe ik mee?

Doe mee aan een van de Heats die lopen van 2 – 24 maart. Elke club organiseert elke week twee BLAZE Games Heats en je kunt zo vaak meedoen als je wilt om je beste score in te zenden.

Hoe werkt de puntentelling?

De puntentelling is gebaseerd op je Myzone-punten in de Rode Zone. We zijn op zoek naar de sweet spot tussen 9-18 minuten, dus als we als team te vroeg, te hard gaan en boven de 18 minuten komen, verliezen we punten en als we te laag gaan, onder de 9 minuten, verdienen we niet genoeg punten. Stel dat je team het opneemt tegen een ander team en ze halen dezelfde tijd in die rode zone, dan kunnen we het winnende team onderscheiden op basis van de afstand die je hebt afgelegd op de loopband, het aantal herhalingen dat je hebt gelogd en het aantal herhalingen dat je hebt gehaald in de Kracht en Combat-zone.

Kan ik het nog een keer proberen?

Ja, deelname aan de Heats is onbeperkt, dus je kunt zo vaak meedoen als je wilt om je beste score in te zenden.

Wat winnen we?

Naast de glorie om de BLAZE Games 2024-kampioenen te worden, krijgt het winnende team ook trofeeën en fantastische prijzenpakketten.  Er is ook een fantastische prijzenbundel voor elke finalist, dus schrijf je vandaag nog in voor de voorrondes om kans te maken.

Terms and conditions apply.