Trainen met een personal trainer is een geweldige manier om uw zelfvertrouwen in de fitness te doen groeien en om uw fitnessdoelen te bereiken, wat die ook mogen zijn. Voor diegene die nieuw zijn in de sportschool, is het echt een kennismaking van onschatbare waarde in de wereld van het fitnessen, omdat je hier een basis aangeleerd krijgt in de basisprincipes van trainingstechnieken en wat het beste past voor jouw lichaam.

Voor diegene die ervaring hebben in de sportschool, maar geen vorderingen of resultaten meer zien, kan een personal trainer je weer op koers brengen, leven, energie en richting in je dagelijkse leven injecteren, je lichaam uitdagen en je nieuwe en opwindende manieren laten zien om het te doen werken.

Wat uw doel ook is- trainen voor een specifiek event, afvallen, uw mentale welzijn verbeteren of iets daartussen. een personal trainer is van onschatbare waarde om u te helpen bij het opstellen van een slim, effectief trainingsplan in samenspraak met u over uw doelen en capaciteiten. Ze zijn ook nuttig om de motivatie en aanmoediging te bieden die je nodig hebt om te zien dat je het echt bent aan het doen!

Of je nu een paar sessies samenwerkt met een trainer om je op het goede spoor te zetten, of gedurende een periode van maanden of jaren, je leert essentiële vaardigheden en doet nuttige ervaringen op. Hier bij David Lloyd Clubs zijn onze trainers allemaal professioneel opgeleid, super vriendelijk en bereid om net dat stapje verder te gaan om uw doelen te bereiken op uw fitnessreis. Met een flexibel tariefplan kunt u de beste optie voor u kiezen, zonder dat je er gebonden aan bent.

Dit is wat u moeten weten over het gebruik van een personal trainer bij david Lloyd Clubs.

Aanmelden bij een personal trainer

U kunt uw persoonlijke trainingen boeken via de david lloyd clubs app.

U kunt trainersprofielen in de app bekijken om u te helpen bij het kiezen van uw perfecte trainer.

Alle sessies duren 45 minuten.

Het is gemakkelijk om een personal trainer te vinden die bij je past. Onze trainers zullen bespreken wat u wilt bereiken en een plan voor u opstellen dat u zal helpen uw fitnessdoelen te bereiken.

De voordelen van het gebruik van een personal trainer bij david lloyd clubs

Een personal trainer zorgt ervoor dat u het maximale uit uw lidmaatschap haalt en garandeert dat uw tijd en moeite effectie resultaten opleveren. door de juiste oefeningen, techniek en schema te zien, bereikt u veel effectiever en sneller resultaten dan wanneer u ze alleen doet.

U ontvangt een op maat gemaakt programme dat is afgestemd op uw doelen, de behoeften en mogelijkheden van uw lichaam. Zoals een blessure, handicap, enz. UW programma zal volledig worden afgestemd op u en op wat u wilt bereiken. Er is geen vaste schema dat dat voor iedereen past. Uw trainer zal uw sessies zowel emotioneel als fysiek op maat maken, en werken om u te motiveren op een manier die bij u past. of het nu een zacht duwtje is of een stevige aanmoediging.

Je trainer zorgt ervoor dat je vorm en techniek juist zijn. Wat betekent dat je de volledige impact van elke beweging krijgt en, cruciaal, dat voorkomt dat je een blessure oploopt.

Als u niet bekend bent met de sportschool, kan een trainer uw kennis laten maken met alle verschillende apparatuur (machines, gewichten en meer). u laten zien wat u moet gebruiken om uw doelen te bereiken en hoe u dit op een veilige manier kan doen.

Veel van onze leden beginnen zich zo op hun gemak te voelen bij hun trainers waardoor ze graag raten over wat er in hun leven gebeurt. onze trainers willen dat je het meeste uit je training haalt, dus als er iets is dat je dwarszit in je persoonlijk leven, voel je dan vrij om jezelf te ontladen! het is als een allround, informele welzijnssessie. dat is echter alleen als dat voor uw werkt. u doet natuurlijk waar u zich prettig bij voelt.

Wat u kunt verwachten tijdens uw introductie

Als je lid wordt van david Lloyd clubs, word je uitgenodigd voor een gratis kennismakingsles in de sportschool, waar een trainer je de apparatuur laat zien en toont hoe je deze moet gebruiken. Ze zullen je wat beter leren kennen en de inductie afstemmen op jouw persoonlijke behoeften, wat afhangt  van hoe bekend je bent met de fitnessapparatuur en welke doelen je wilt bereiken. Na deze introductie stellen ze een programma voor je samen en geven ze je een maandelijk soverzicht.