Dé sleutel tot een gelukkige en gezonde relatie? Eens goed zweten met z’n tweeën! Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt namelijk dat koppels die samen sporten gelukkiger zijn, minder ruzie maken en langer samen blijven. Bovendien train je efficiënter met een partner. Jullie moedigen elkaar aan en dagen elkaar uit en halen zo betere resultaten. En samen sporten is ook gewoon veel leuker dan een workout in je uppie.

Verruil daarom dit jaar dat traditionele, cliché Valentijnsdiner voor wat sportieve quality time bij David Lloyd Antwerpen. Onze club heeft op 14 februari heel wat leuks in petto voor alle verliefde stelletjes. En ook leden die graag een niet-lid als ‘date’ meenemen, zijn meer dan welkom.Wat staat er allemaal op het Valentijnsprogramma? De yogastudio en het zwembad zullen sfeervol verlicht zijn met kaarsen. Romantiek gegarandeerd. Of verras je valentijnsdate met een VitaminMe work-out: een zintuiglijke sessie met warmtetherapie en het geluid van golven op de achtergrond. Of probeer samen eens een duo SYNRGY work-out? Deze functionele training-‘speelzone’ biedt ontelbare mogelijkheden voor een total body work-out. Je traint op je eigen tempo; ideaal dus om met een partner te doen.


Is jouw ‘valentijn’ geen lid van de club? Laat even weten dat je een date meebrengt door de code ‘LLOYDLOVE’ te mailen naar sales.antwerp@davidlloyd.be