Je hebt hen waarschijnlijk al zien rondlopen in de club. Maar wat kunnen onze personal coaches eigenlijk allemaal voor jou betekenen? Ontdek de 5 redenen waarom een personal trainer echt het verschil maakt! 

  1. Een fitness schema op maat – Een personal trainer staat je bij in het bereiken van joúw doelstellingen. Je coach stelt een haalbaar plan op. Ongeacht je niveau, leeftijd of sportieve achtergrond. Je trainer motiveert je heel de weg en gaat samen met jou tot aan de finish.
  2. Bereik sneller betere resultaten – Veel mensen houden in de sportschool vast aan hun vertrouwde toestellen. Een half uurtje cardio, een paar krachtoefeningen en klaar. Klinkt dat bekend in de oren? Met een personal trainer haal je écht het maximum uit dat uurtje trainen. Je coach doet je nieuwe toestellen ontdekken en zorgt ervoor dat je steeds de juiste oefening doet op met het juiste materiaal. Je wordt continu uitgedaagd om je grenzen te verleggen en boekt zo razendsnel resultaat.
  3. Vermijd blessures – Als je een toestel in de sportschool voor de eerste keer uitprobeert heb je vaak niet de juiste houding. Dat kan leiden tot ernstige blessures. Een personal coach zorgt ervoor dat je houding tijdens de oefeningen steeds optimaal is. Op die manier verklein je niet alleen de kans op blessures aanzienlijk, maar haal je ook echt álles uit je workout. 
  4. Verbrand vet én krijg spieren in de plaats – De meeste mensen die beginnen met sporten willen vet verbranden en spieren kweken. Maar hoe begin je daaraan? Een veelgemaakte fout is dat je alles inzet op cardio, en niet genoeg investeert in krachttraining, of omgekeerd. Je personal coach helpt je de juiste balans te houden tussen vetverbranding en spieropbouw tijdens de workout. Strakke summerbody verzekerd!
  5. Stel realistische doelen – Niets zo ontmoedigend als wanneer je het doel dat je vooropgesteld had maar niet kunt halen. Maar vaak is falen bijna onvermijdelijk als de doelen die je stelt niet realistisch zijn. Je wil 10 kilo vermageren op één week? Dan zal je waarschijnlijk een flinke teleurstelling moeten verwerken. Je personal coach stelt samen met jou realistische doelen én helpt je ze te bereiken. 

Spreek onze coaches dus gerust een keertje aan in onze fitnessruimte.

Schrijf je in voor eind mei en profieer van gratis coaching!

Vraag naar de voorwaarden.