In de donkerste maand van het jaar kiezen wij voor LICHT! Jij ook?

Counter de sombere en donkere winterperiode met een sterk lichaam en geest. Januari is de meest duistere maand van de winter, en is daarmee hét uitgelezen moment om het sporten te hervatten of om na de vele feestelijkheden opnieuw een tandje bij te steken.

Tijdens de winterperiode hebben veel mensen last van een zogeheten winterdip. Maar geen zorgen: door te werken aan je conditie kan je het licht weer terug doen schijnen. Je mentale en fysieke gezondheid zijn namelijk onlosmakelijk verbonden, dus sporten is een uitstekende manier om je humeur een flinke boost te geven. Tijdens een stevige work-out komen er in je lichaam endorfines vrij, ook wel de ‘feel-good hormones’ genoemd. Deze hormonen maken gegarandeerd komaf met die depressieve gevoelens waar je tijdens deze donkere dagen misschien last van hebt.

Vernieuw dus nu je abonnement, of neem een drie maanden abonnement om de club te leren kennen.

Nog enkele fijne tips van David Lloyd lid Saartje Vandendriessche om je fysieke gezondheid én mentale gezondheid weer op de rails te krijgen:

  • Geen excuses! Kom gewoon uit je luie zetel en ga naar de sportschool.
    Je zal achteraf zo blij zijn dat je geweest bent.
  • Train ook discipline en uithoudingsvermogen om je resultaten te maximaliseren.
  • No pain no gain! Het kan echt geen kwaad om jezelf af en toe wat pijn te doen tijdens het sporten. Dat betekent dat het werkt.  

#DavidLloyd2019