Met veel ruimte en frisse lucht om optimaal te genieten, spreekt het voor zich waarom zo veel mensen graag hun workout in de buitenlucht doen. Maar als een frisse duik of een stevig rondje joggen in het park je nog niet helemaal enthousiast maken, dan is de Battlebox- een leuke, nieuwe fitnesszone in de buitenlucht – misschien wel iets voor jou!

David Lloyd Clubs heeft in een aantal clubs nieuwe Battlebox-lessen geïntroduceerd om je in staat te stellen jouw fitnessregime naar buiten te brengen.  Als je van de endorfineboost houdt die een training in de buitenlucht kan geven, dan hoef je niet verder te zoeken. Een Battle Box-les van 45 of 55 minuten combineert full body fitnesstraining, energieke uitdagingen, teamwork én de belangrijke frisse lucht. Het daagt je fysiek en mentaal uit en biedt een uniek alternatief voor jouw gebruikelijke routine.

Battlebox-lessen zijn geschikt voor deelnemers van alle capaciteiten en niveaus want onze deskundige trainers begeleiden en stimuleren je om het maximale uit deze ervaring te halen.

David Lloyd Clubs biedt een aantal verschillende Battlebox-lessen om aan deel te nemen:

BattleboxGT

De BattleboxGT-sessies zijn ontworpen om de veiligheid en sociale afstand te waarborgen. Deelnemers werken in hun eigen speciale zone. Je traint het hele lichaam met 3 circuits van 10 minuten, met een mix van cardio- en krachttraining met apparatuur zoals kettlebells en barbells. Het is snel, uitdagend en vooral heel erg leuk.

Athletic

Als je graag je atletische vaardigheden wilt ontwikkelen, is dit misschien wel de perfecte optie voor jou. Met een reeks oefeningen van hoge intensiteit die zijn ontworpen om je snelheid, kracht, behendigheid en algemene cardiofitness te verbeteren, zullen onze trainers je in een mum van tijd hard laten werken en je fitter en sterker laten voelen.

Strong

Als krachttoename en spieropbouw jouw belangrijkste fitnessdoelen zijn, maar je graag eens wat anders wilt dan je vertrouwde squatrek en halterbank, probeer de BattleboxStrong dan eens!  Je zal gewichtheffen, zware voorwerpen over verschillende afstanden dragen, sleetjes duwen. Kort gezegd: je zal een opwindende en gevarieerde workout volgen als leuke afwisseling van de routines die je in de gym gewend bent.

Warrior

Zoek niet langer voor de ultieme full body workout in de buitenlucht. De BattleboxWarrior kent veel beweging en overgang tussen verschillende zones. Maak je klaar om te tillen, dragen, kruipen en te klimmen. Als je fan bent van hindernisparcours in de buitenlucht, of op zoek bent naar een nieuwe manier om jezelf voor te bereiden op een uitdaging, dan is BattleboxWarrior het perfecte oefenterrein om je lichaam te trainen en je veerkracht te testen.

Play

De Battleboxis zeker niet alleen voor volwassenen. BattleboxPlay is de ideale les om deel te nemen met jouw gezin zodat jullie samen kunnen genieten. Het is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Het is een geweldige manier om een band met je gezin te smeden terwijl je op een unieke manier fit en gezond blijft. Jullie zullen als een team moeten samenwerken en snelheid, behendigheid en evenwicht moeten gebruiken om te slagen.

Als je houdt van outdoor, bootcamp-achtige trainingen, dan zul je onze nieuwe Battle Box-terreinen geweldig vinden. Met deze verscheidene sessies is er voor iedereen wel iets leuks om te proberen en om van te genieten.

Informeer naar de Battle Box-lessen bij jouw club in de buurt.