Daar zitten we dan. Thuis, in de zetel. In het begin viel het mee: we werkten goed van thuis uit, we trainden regelmatig buiten of in de living. Maar na zo’n lange tijd verdwijnt die motivatie stilletjes aan. We vragen het ons allemaal af: Wanneer is de fitness terug open?

fitness terug open

We willen niet langer alleen sporten. Die YouTube video’s als workout stillen onze honger niet langer. We missen onze vrienden en coaches waarmee we trainden. We kunnen niet wachten tot die fitness terug open mag, en snel!

Genoeg Stilgezeten

De wereld heeft lang genoeg stil gelegen. En jij hebt genoeg thuis zitten ploeteren om telkens weer jezelf te motiveren om te blijven sporten. Maar dat is niet voor lang meer!

Wanneer Mag De Fitness Terug Open

Eerst kregen we te horen dat 1 mei onze fitness terug open mocht. Maar de cijfers keren zich tegen ons. Afwachten dus… Maar niet getreurd! Buitenactiviteiten zijn namelijk wel toegestaan. En dat brengt ons hoop!

Wat Zijn De Maatregelen Bij Fitness

Ben je even het noorden kwijt met al die maatregelen? Wij vatten kort de huidige maatregelen in verband met sporten even samen voor jou. 

Overloop je liever alles nog eens volledig? Dat kan op de website van Sport Vlaanderen.

Voor Kinderen En Jongeren Tot En Met 18 Jaar

Voor jongeren tot en met 18 jaar is outdoor sporten toegestaan. Dit mag in groepen van maximum 10 personen, exclusief sportbegeleiders.

Maar pas op! Jongeren tussen de 13 en 18 jaar mogen binnen geen sport beoefenen. Dit mag wel bij kinderen jonger dan 13 jaar, maar doe dit liefst zo veel mogelijk buiten. 

Er wordt wel aangeraden om kinderen en jongeren slechts 1 buitenschoolse activiteit te laten doen. Op deze manier beperk je het aantal groepen waarin ze samen komen. 

Voor Personen Vanaf 19 Jaar

Voor volwassenen is sporten enkel buiten toegestaan. Dit gebeurt in groepen van maximum 4 personen, met sportbegeleider inbegrepen. Ook hier moet je steeds anderhalve meter afstand bewaard worden.

Zwembaden mogen open, maar niet allemaal. Enkel instructiebaden, kinder- en sportbaden. Recreatie zwembaden blijven gesloten. 

Kleedkamers en douches blijven gesloten in fitnesscentra, maar mogen bij zwembaden wel gebruikt worden.

Sport In Alle Veiligheid Bij David Lloyd

Dus, we mogen buiten wel in groep sporten. Daarom organiseert David Lloyd tal van sportactiviteiten in de buitenlucht! In bubbels van 4. Zo kunnen jij en je sportvrienden elkaar weer motiveren en aansporen.

Geniet Van Verschillende Sessies

‘Wat kan ik dan precies komen doen?’ vraag je je misschien af. Je kan komen tennissen op onze velden en zwemmen in de buitenzwembaden. Maar dat is niet alles! Er worden ook fitnesslessen gegeven buiten. Ook de spinning sessies gaan door in de buitenlucht.  

Zalig! In de zon sporten, op een veilige afstand van elkaar. Een hele hoop verse zuurstof. En het beste van al: het groepsgevoel weer kunnen opsnuiven en er samen voor gaan. Wat wil je nog meer? Nieuwsgierig naar wat we allemaal te bieden hebben? Neem dan zeker een kijkje bij onze geplande buitenactiviteiten

Kom Terug In Beweging In De Premium Club In Antwerpen und Brussels!

Dus, wil jij weer genieten van premium sportsessies, sportbegeleiding en samen trainen met vrienden? David Lloyd is waar je moet zijn! Wij garanderen jouw veiligheid terwijl jij weer op en top kan sporten.

Of Geniet Van David Lloyd Bij Jou Thuis

Mis je je sessies bij David Lloyd, maar doe je het liever van thuis uit? Schrijf je dan in voor DL@home. Zo krijg jij toch optimaal sportadvies en kan je favoriete sessies van thuis uit volgen!